voorbeelden

Wat u kunt verwachten

Dit zijn enkele voorbeelden van afgeronde projecten. Er staat telkens bij onder welk tarief de website valt en welke opties gebruikt zijn.

01

CIRCART

Voor Stichting CIRC Atelier heb ik samen de klant een heel specifiek en passend design gekozen. Met de geïntegreerde webwinkel kunnen bezoekers een boek bestellen en betalen. Een dergelijke website valt onder het Plus tarief.

02

Hymnen an die Nacht

Voor een productiemaatschappij uit Berlijn maakte ik deze one-page website voor een klassiek muziekconcert. Hoewel het resultaat simpel is, zit er veel maatwerk in. Bijvoorbeeld een eigen lettertype en andere heel specifieke designwensen.

03

Gib der Seele Frieden

Een website die typisch onder het tarief Mini valt. Enkele pagina’s met goed overleg over design en plaatsing van beeld en teksten. Gemaakt voor Reikipractitioner Canan Huber uit Remscheid bij Essen.
04

Studio Adagio

Een website met veel pagina’s, meertaligheid, contactformulier en veel aandacht voor details in design. Dit is een typisch project voor het Standaard tarief.
05

Trajanus Vastgoed

Voor een Nijmeegs vastgoedbedrijf heb ik deze one-page website gemaakt. Het was maatwerk en het design is afgeleid van de vorige website. Tegelijkertijd heb ik een basis opgezet voor uitbreiding waardoor nieuwe inhoud nu eenvoudig toegevoegd wordt.

wat is er mogelijk
contact

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw website te bespreken.
U kunt ook uw nummer sturen of mijn nummer opvragen. Contact e-mailadres: ivan@ivan.eu

┬ę ivan.eu 2020 | Privacyverklaring | Contact